Proszę o pisemne opracowania,które będą oceniane następujących zagadnień tematycznych wykorzystując informacje zawarte w internecie i/lub w dostępnej literaturze fachowej:

  1. Elementy zarządzania w przedsiębiorstwie gastronomicznym/należy uwzględnić pojęcie zarządzania,elementy wchodzące w skład zarządzania.
  2. Rentowność zakładu gastronomicznego/pojęcie,wskaźniki rentowności:procentowa marżą zysku brutto,procentowa marża zysku operacyjnego,rentowność majątku,rentowność kapitałów,rentowność sprzedaży.
  3. Opracować biznes plan przedsiębiorstwa gastronomiczego w ustalonym terminie do końca kwietnia b.r.Uwaga:przykłady opracowania w formie projektu znajdują się w internecie,należy umieścić w projekcie własne założenia np.wynagrodzenie 1 pracownika brutto nie może być mniejsze niż minimalna płaca ustawowa brutto-2.600zł

serdecznie Was pozdrawiam - S.Wiśniewski.

JSN Vintage is designed by JoomlaShine.com